Anasayfa»Haber»Samsung Fotoğrafları Yapay Zeka ile Canlanıyor: S Pen ile Portre Düzenleme!

Samsung Fotoğrafları Yapay Zeka ile Canlanıyor: S Pen ile Portre Düzenleme!

Galaxy Fotoğraflarınız Sanata Dönüşüyor! Samsung S Pen ile Yapay Zeka Destekli Portre Düzenleme Geliyor

Samsung, yeni katlanabilir telefonu Galaxy Z Flip 6 ve Z Fold 6’nın piyasaya sürülmesiyle birlikte One UI arayüzünün 6.1.1 sürümünü de tanıtmaya hazırlanıyor. Bu yeni güncellemeyle birlikte yapay zeka destekli birçok yeni özellik bizleri bekliyor. Bu heyecan verici yeniliklerden biri de şimdiden sızdırıldı!

One UI 6.1.1 ile portre fotoğraflarınız artık çok daha yaratıcı! Güvenilir kaynak IceUniverse’e göre, bu güncelleme portre fotoğraflarınıza yapay zeka ile efektler eklemenize olanak tanıyacak. Detaylar henüz belli değil ancak S Pen ile fotoğraflarınızın üzerine çizim yapabileceğiniz ve yapay zekanın bu çizimlere göre fotoğrafın stilini değiştireceği düşünülüyor.

Bu özellik muhtemelen yapay zeka kullanımı nedeniyle sadece üst seviye Galaxy telefonlarında ve tabletlerde yer alacak. S Pen ile sınırlı olup olmayacağı henüz kesinleşmese de, One UI 6.1.1 güncellemesini alabilen ve yapay zeka özelliklerine sahip cihazlarda kullanılabilir olması bekleniyor.

Kısacası, Galaxy kullanıcıları yakında fotoğraflarını elle çizim yaparak farklı efektler ekleyebilecek ve yapay zekanın bu çizimleri sihirli bir dokunuşa dönüştürmesine şahit olacak!